Cégünkről

A korai évek

A Karl Adolf Zenner által a vízmérés hőskorában - 1903-ban - alapított német Zenner GmbH & Co KgaA 1991-ben döntött a vállalat magyarországi terjeszkedése mellett és ekkor megalakult a Zenner Magyarország Mérőműszer Kft.

A 2005. év végén a vállalatcsoportnak új tulajdonosa lett, akkor jött létre a ZENNER International GmbH & CO KG, amely minden tekintetben megfelelő szakmai és gazdasági hátteret biztosít a csoporthoz tartozó leányvállalatoknak.

Aktuális változások 2013

A napjainkban egyre gyorsabban változó üzleti környezethez alkalmazkodva 2013. januárjában a magyar leányvállalat a Becker Kft. teljes tevékenységét és munkatársait átvette, így 2013.február 1-jétől ZENNER & BECKER Kft. néven működik tovább. Székhelyünk átmenetileg a 1113 Budapest, Diószegi út 37. alá költözött. Ebben az időszakban telephelyünk, ahonnan kiszolgáltuk vevőinket a 1115 Budapest, Vegyész. u. 17-25. 8. épületben volt található.

Szeptember 16.-tól azonban az irodai és raktári munka újra egy helyszínen folyik. Új címünk Budafokon, egy még könnyebben megközelíthető helyszínen, a 1222 Budapest, Vöröskereszt utca 8-10. alatt, a PURATOR Ingatlanhasznosító Kft. telephelyén található.  Ide bármilyen méretű járművel korlátozás nélkül be lehet hajtani, külön bejárat szolgál a tehergépkocsik, és külön a személygépkocsik számára.

A ZENNER & BECKER Kft. a százhúsz éves tapasztalat és töretlen fejlesztési munka eredményeképpen a minőségben és megbízhatóságban elsőrangú vízmérő és hőmennyiségmérő műszerek forgalmazója.

Kínálatunk

Termékkínálatunk lefedi a lakossági és ipari felhasználók igényeinek egészét, így vízóra, vízmérő, lakásvízóra, aknás vízmérő, házi vízmérő, nedvesen futó vízmérő, szárazonfutó vízmérő, hidegvízmérő, melegvízmérő, forróvízmérő, Woltman (WPH, WS, kútvízmérő, öntözővízmérő is), kompakt (ultrahangos és szárnykerekes is) hőmennyiségmérő, megosztott hőmennyiségmérő, megosztott ultrahangos hőmennyiségmérő, fűtésköltség megosztó, központi kiolvasó rendszer, M-Bus és ZR-Bus rendszer, rádiós kiolvasó rendszer is szerepel kínálatunkban. Termékeink egyaránt jelen vannak a régebbi építésű magánlakásokban, panelekben, a legújabb, minden igényt kielégítő luxus-lakóparkokban, bevásárló központokban, valamint a víz- és távhő-szolgáltató vállalatoknál is. Vállalatunk mára már jóval több, mint egy értékesítő cég, széleskörű szolgáltatási kínálatunk, extra garancia kínálatunk bizonyítja, számunkra a termék utóélete és a vevő elégedettsége a számla kiegyenlítését követően is fontos szempont.

Tervezési és gyártási tapasztalatunk képessé tesz bennünket arra, hogy vevőinknek a legjobb megoldásokat kínáljuk, bizonyítottan jó minőségű vízmérőink és hőmennyiségmérőink hosszú élettartamúak. Emellett erősségünkként büszkén jelentjük ki, hogy munkatársaink mindig készen állnak az esetleg felmerülő egyedi probléma megoldására is.